03/10/2016 3:15pm
Oleh TENGKU ASYRAF TENGKU SALLEHUDDIN
Dalam kejadian kira-kira pukul 10 pagi itu, mangsa, Goh Cheng Teik, 49, dikatakan sedang dalam perjalanan turun dari puncak bukit berkenaan sebelum terjatuh dari ketinggian 15 meter.
Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Hamzah Alias berkata, akibat kemalangan itu, mangsa mengalami pendarahan teruk pada kepala dan disahkan meninggal dunia di tempat kejadian.
“Mangsa dikatakan mula mendaki ke puncak bukit kira-kira pukul 8 pagi. Mangsa dipercayai tergelincir dan jatuh sehingga menyebabkan mengalami kecederaan parah pada kepala.
“Mayat mangsa kemudiannya dibawa turun dari bukit tersebut dan dihantar ke Hospital Kuala Lumpur untuk dibedah siasat,” katanya ketika dihubungi hari ini. - K! ONLINE
Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=1003&pub=Kosmo&sec=Terkini&pg=bt_09.htm#ixzz4M0j7a9OQ
Hakcipta terpelihara
No comments:
Post a Comment