Search This Blog

Monday, October 3, 2016

Budak mati dalam kereta, 2 polis disuruh bercuti

DUNIA ISNIN, 3 OKTOBER 2016 @ 8:12 AM

KERETA peronda polis berada di tempat kejadian kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun yang ditinggalkan bersendirian dalam kereta di Long Beach. - Foto http://www.dailymail.co.uk/

LONG BEACH, California: Dua pegawai polis diarahkan bercuti berikutan kematian kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun yang ditinggalkan bersendirian dalam kereta di tempat letak kenderaan.

 Ketua Polis Long Beach, Wayne McDowell, memberitahu stesen WLOX-TV, seorang daripada pegawai berkenaan adalah ibu kepada kanak-kanak berkenaan dan seorang pegawai lelaki.

Katanya, beliau bercakap dengan pegawai lelaki tetapi ibu mangsa terlalu sedih untuk berbuat demikian. Koroner Mukim Hancock, Jim Faulk, memberitahu stesen berkenaan pada Ahad bahawa mayat Chyenn Hyer akan dihantar ke Pearl pada Isnin untuk bedah siasat dan berharap keputusan diperoleh awal minggu depan.

Sherif Hancock, Ricky Adam, memberitahu The Sun Herald, enjin kereta masih hidup ketika mayat kanak-kanak itu ditemui pada tengah hari waktu tempatan pada Jumaat. - AP

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/198396

No comments:

Post a Comment