Search This Blog

Tuesday, September 6, 2016

Nenek Sembunyi Banyak Barang Curi Bawah Skirt


Diterbitkan: Selasa, 6 September 2016 11:09 AM

MEXICO CITY: Pencuri sentiasa memikirkan banyak cara untuk memastikan barangan curi mereka disembunyikan dengan baik bagi mengelakkan dikesan pihak berkuasa.

Namun seorang nenek di Mexico yang ditahan kerana mencuri barangan di sebuah pasar raya, memberi kejutan kepada pengawal keselamatan yang menahannya apabila mengeluarkan banyak barang yang disembunyikan di bawah skirt yang dipakainya.

Portal Mail Online melaporkan, aksi mengejutkan itu yang dirakamkan oleh kamera keselamatan, menunjukkan beberapa pegawal memaksa nenek yang tidak dinamakan tersebut mengeluarkan semua barangan yang dicuri.

Pada awal rakaman, wanita terbabit kelihatan seperti mencuri satu sahaja barang tetapi kemudiannya mengeluarkan satu demi satu kotak yang lebih besar.

Lebih memeranjatkan, nenek itu turut mengeluarkan dua kotak gula-gula getah yang besar di dalam skirtnya.

Selepas mengeluarkan semua barangan curi, seorang pengawal keselamatan melakukan pemeriksaan lanjut.

Bagaimanapun rakaman itu tidak mendedahkan cara nenek tersebut menyembunyikan barangan yang begitu banyak di dalam skirt dan tarikh kejadian tidak dapat dipastikan.

Berita asal: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3774177/Shoplifting-grandma-forced-reveal-stolen-shelf-s-worth-goods-hidden-skirt-did-fit.html

No comments:

Post a Comment