Search This Blog

Thursday, September 29, 2016

Ibu bapa Nurshakinah ke Perancis

Oleh NORLIDA AKMAR IDROS

Shaiful Hazizy (kiri) berkata sesuatu kepada Naim ketika pertemuan di rumahnya dekat Kampung Masjid, Tikam Batu semalam.

SUNGAI PETANI – Ibu bapa kepada Nurshakinah Naim, 19, penuntut sebuah universiti di Perancis yang dilaporkan hilang sejak Jumaat lalu akan berangkat ke negara itu pada Sabtu ini.

Naim Awang, 46, berkata, tiket penerbangan dia dan isteri, Nor Halizah Ahmad, 44, dibiayai Ketua UMNO Bahagian Sungai Petani, Datuk Abdul Rahim Saad.

“Alhamdulillah, saya dan isteri dapat berangkat ke sana pada malam Sabtu ini untuk mencari sendiri anak kesayangan kami yang masih tiada khabar berita sehingga saat ini dengan bantuan pegawai Kedutaan Malaysia di sana,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Kampung Masjid, Tikam Batu di sini semalam.

Dia yang merupakan pesawah ditemui selepas menerima kunjungan Setiausaha Politik Menteri Besar Kedah, Datuk Shaiful Hazizy Zainol Abidin yang mewakili Menteri Besar, Datuk Seri Ahmad Bashah Md. Hanipah.Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=0929&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_09.htm#ixzz4Lb9rmsJi
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment