Search This Blog

Saturday, September 10, 2016

Ditembak dua das dikepala

Oleh MUHAMMAD AYMAN GHAFFA

MAYAT Ahmad Nazri dihantar ke Jabatan Forensik Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh untuk dibedah siasat.

BATU GAJAH – Seorang pemandu lori ditemui maut selepas ditembak dari jarak dekat dikepala di dalam rumahnya di Kampung Baru Chenderong, Jalan Tanjung Tualang di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 7.30 pagi itu, mang­sa, Ahmad Nazri Abdullah (gambar kecil), 34, meninggal dunia di lokasi kejadian dipercayai terkena dua das tembakan pada kepala.

Ketua Polis Da­erah Batu Gajah, Asisten Komisio­ner Mohd. Nasri Omar berkata, mangsa ditemui dalam keadaan terduduk di atas sofa dengan kecedera­an pada kepalanya.

“Terdapat dua kelongsong peluru berada kira-kira dua meter dari jarak mangsa ditemui. Polis juga percaya dua das tembakan pada kepala mangsa dilepaskan dari jarak dekat.

“Sebelum ini, mang­sa pernah datang ke balai polis membuat aduan mengenai orang yang tidak dikenali mencarinya. Bagaimanapun, tiada laporan polis dilakukan,” katanya ketika dihubungi Kosmo! semalamArtikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=0910&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_04.htm#ixzz4Jo4cNn6p
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment