Search This Blog

Sunday, August 28, 2016

Kanak-kanak maut ditikam, tubuh dikerat


27 OGOS 2016
Kanak-kanak maut ditikam, tubuh dikerat


Kanak-kanak maut ditikam, tubuh dikerat Teman lelaki Michelle (kanan) merupakan suspek utama kes tersebut. Vicotria menjadi mangsa pembunuhan kejam.- Foto Facebook
ALBUQUERQUE - NEW MEXICO. Seorang wanita berdepan tuduhan membunuh anaknya yang berusia 10 tahun bersama teman lelakinya selepas polis menemui mayat mangsa dalam keadaan mengerikan dalam sebuah apartmen kediaman mereka.

Mangsa berkenaan, Victoria Martens, ditemui mati beberapa jam sebelum menyambut hari lahirnya yang ke-10 dengan anggota tubuhnya dibungkus dalam selimut.

Ibunya, Michelle Martens, 35, bersama teman lelakinya Fabian Gonzales, 31, dan sepupu lelaki berkenaan, Jessica Kelley, 31, kini berdepan tuduhan selepas dipercayai mendera mangsa sehingga mengakibatkan kematiannya.

Selain daripada itu, Gonzales dan Kelley turut berdepan tuduhan jenayah seks terhadap kanak-kanak malang tersebut, lapor Metro.uk.

Polis memaklumkan bahawa Victoria telah disuntik dengan methamphetamine sebelum diserang secara seksual, dicekik, ditikam dan kemudiannya dikerat oleh suspek berkenaan.

Ketua Polis Albuquerque, Gorden Eden berkata, anggotanya telah pergi ke lokasi kejadian selepas menerima panggilan berhubung laporan pergaduhan di mana Michelle memaklumkan bahawa anaknya telah dibunuh sebelum polis menemui mayat mangsa tersebut yang dibunuh secara kejam.

“Ini adalah satu tragedi ngeri untuk masyarakat kita.

“Saya ingin memberi jaminan kepada orang ramai bahawa kami akan meneruskan keadilan dan memastikan kita menggunakan setiap sumber dalam penyiasatan ini,” katanya.

Difahamkan, Jessica telah menutup mulut Victoria dengan tangannya dan turut menikam perut mangsa selepas Fabian mencekik kanak-kanak itu.

Selepas itu, Fabian dan Jessica dipercayai telah memotong tubuh Victoria.

No comments:

Post a Comment