Search This Blog

Friday, June 10, 2016

Menantu kelar leher bapa mertuaLOKASI sebuah sekolah rendah di Tanjung Kupang, Gelang Patah tempat seorang nelayan cedera di leher akibat dikelar menantu sendiri semalam.


ISKANDAR PUTERI – Seorang menantu lelaki yang tidak berpuas hati dengan sikap bapa mertuanya yang didakwa suka mencampuri urusan keluarganya bertindak mengelar leher kiri orang tua itu dengan sebilah pisau lipat dalam satu pergaduhan di hadapan Sekolah Rendah Kebangsaan Tanjung Kupang, Gelang Patah di sini pagi kelmarin.
Dalam kejadian pukul 9.45 pagi itu, mangsa, M. Razali Abdul Majidee, 54, yang merupakan seorang nelayan mengalami pendarahan pada leher akibat cedera dikelar dengan sebilah pisau. Dia bagaimanapun, sempat mendapatkan rawatan di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru.
Ketua Polis Daerah Iskandar Puteri, Superintendan Noor Hashim Mohamad berkata, insiden itu tercetus selepas mangsa datang ke sekolah berkenaan setelah menerima panggilan telefon daripada anak perempuannya yang memberitahu telah didatangi suami dalam keadaan marah.
“Anak perempuan mangsa yang berusia 28 tahun bekerja sebagai pengawal keselamatan di sekolah tersebut telah diserang oleh suspek berusia 42 tahun yang juga bekerja sebagai pengawal keselamatan di tempat lain.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=0610&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_02.htm#ixzz4B9Vugr2b 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment