Search This Blog

Thursday, January 28, 2016

Polis tembak wanita simpanan kerana cemburu

Chon Buri (Thailand): Seorang anggota polis trafik menembak mati perempuan simpanannya, kekasih baru wanita itu dan ibu mangsa selepas mendapati kekasihnya berlaku curang.
Theerayut Phetnin berkata, dia berang selepas mendapati kekasihnya, Yupa Sara, 28, di dalam bilik bersama seorang lelaki dikenali sebagai Thiwa Mahapol, 21.
Anggota polis itu menangis ketika membuat pengakuan berkenaan dalam satu sidang akhbar di balai polis daerah Muang, semalam.
Dia ditahan kerana membunuh Yupa, pembantu jururawat dan Thiwa, anggota penyelamat serta ibu mangsa, Somsong, 50, di sebuah rumah di Na Phrathat pada jam 7 pagi semalam.
Yupa dan ibunya yang ditembak di kepala ditemui dalam keadaan berpelukan di dalam rumah manakala Thiwa dijumpai terbaring di luar.
“Saya bercinta dengan Yupa selama empat tahun. Saya memberikan dia segalanya, wang dan sebuah kereta, tetapi dia sanggup curang.
“Siapa sanggup melihat tindakan ini? Kemarahan akibat terlalu cemburu mendorong saya melepaskan tembakan,” katanya.
Theerayut memberitahu polis, dia memandu ke rumah Yupa selepas habis bekerja di Pattaya dan mendapati wanita itu bersama kekasih barunya di dalam bilik.
Dia juga melepaskan beberapa das tembakan ke arah kereta jenis Toyota Vios yang dihadiahkan kepada Yupa sebelum menyerah diri di balai polis Muang. - Agensi
Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 27 January 2016 @ 10:50 AM


SEORANG anggota polis memeriksa mayat Thiwa yang ditembak mati oleh Theerayut.
- See more at: http://www.hmetro.com.my/node/110418#sthash.y5Hgsw4r.dpuf

No comments:

Post a Comment