Search This Blog

Wednesday, November 18, 2015

Ibu muda dirompak, dibunuhRUMAH dan kereta Honda Civic milik Nurul Shahira yang ditemui mati dibunuh di Taman Setia Kasih, Sungai Terap,Muar kelmarin.


MUAR – Misteri bunyi enjin kereta tidak dimatikan manakala pintu rumah terbuka ketika hujan lebat membongkar kisah tragis seorang kerani sekolah agama mati dibunuh selepas dirompak di Taman Setia Kasih, Sungai Terap di sini kelmarin.
Mayat Nurul Shahira Mohamed Yatim, 29, yang lehernya dijerut mengguna kain langsir ditemui pada pukul 6 petang oleh jirannya yang curiga dengan bunyi enjin kereta Honda Civic yang hidup terlalu lama manakala pintu rumah tidak ditutup.
Semasa kejadian hujan lebat manakala suami mangsa tiada di rumah kerana bekerja di Ulu Tiram dekat Kota Tinggi. Anak tunggal pasangan itu yang berusia 11 bulan berada di rumah pengasuh.
Berikutan kejadian itu, Ketua Polis Daerah Muar, Asisten Komisioner Azman Ayob berkata, polis menahan enam lelaki Nepal dalam tempoh dua jam selepas mayatkerani Sekolah Agama Sungai Raya di Taman Setia Kasih ditemui.
Sekolah Agama Sungai Raya merupakan sekolah agama di bawah seliaan kerajaan negeri Johor.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2015&dt=1118&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_03.htm#ixzz3rnYST5Gd 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment