Search This Blog

Thursday, February 5, 2015

Maut tercampak atas bumbung


KEADAAN Mohd. Azrul (dalam bulatan) yang maut selepas tercampak ke atas bumbung sebuah kedai runcit di Batu 3, Tandop, Jalan Alor Setar-Sungai Petani, Kedah semalam.


ALOR SETAR – Seorang remaja maut selepas tercampak ke atas bumbung sebuah kedai runcit apabila motosikalnya dirempuh sebuah kereta di Batu 3, Tandop, Jalan Alor Setar-Sungai Petani di sini semalam.
Dalam kejadian kira-kira pukul 3.30 pagi itu, mangsa, Mohd. Azrul Abd. Razak (gambar kecil), 16, yang menunggang motosikal jenis Yamaha Lagenda dikatakan sedang dalam perjalanan dari pusat bandar menghala ke Sungai Petani.
Bagaimanapun, sebaik tiba di laluan tersebut, mangsa yang menetap di Kampung Tengah, Teluk Bagan di sini cuba membuat pusingan U sebelum dirempuh sebuah kereta jenis BMW 328i yang datang dari arah bertentangan.
Ekoran pertembungan itu, mangsa yang merupakan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Dato’ Wan Mohd. Saman telah tercampak sejauh kira-kira 30 meter ke atas bumbung setinggi lima meter sebuah kedai runcit di sebelah kiri laluan.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2015&dt=0205&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_04.htm#ixzz3QqSLtrCg 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment