Search This Blog

Tuesday, November 18, 2014

Tercampak 10 meter

Oleh Fardy Bungga

fardy@hmetro.com.my
Petaling Jaya : Seorang pekerja hotel terpelanting sejauh hampir 10 meter selepas dilanggar sebuah kenderaan ketika mangsa dalam perjalanan pulang ke rumah sewanya.
Dalam kejadian kira-kira jam 2.30 pagi semalam, mayat mangsa, Ramli Doranan, 40, ditemui orang ramai terbaring berlumuran darah di Jalan Utara berhampiran Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Lelaki, Bukit Bintang, Petaling Jaya di sini.
Kejadian berlaku ketika mangsa dalam perjalanan pulang dari tempat dia bekerja di salah sebuah hotel terkemuka di Petaling Jaya di sini, ke rumah sewanya di kawasan berhampiran.
Mangsa dipercayai dirempuh dengan kuat hingga menyebabkan dia terhumban kira-kira 10 meter berdasarkan kedudukan kasutnya yang berada jauh daripada mayat mangsa.
Kakak mangsa, Norhayati Doranan, 51, berkata, dia mendapat tahu berita buruk itu pada jam 8 pagi semalam selepas dimaklumkan adik kembar mangsa.
“Arwah adalah anak ketiga daripada empat beradik, dia belum berkahwin dan hidup bersendirian di rumah sewanya di Petaling Jaya.
Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.
Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 18 November 2014 @ 5:11 AM


MAYAT langgar lari, Ramli di Jalan Utara berhampiran SMK Bukit Bintang Sea Park, Petaling Jaya, semalam.
- See more at: http://www.hmetro.com.my/node/9837#sthash.uOOizkzA.dpuf

No comments:

Post a Comment