Search This Blog

Thursday, October 23, 2014

Kepala putus melantun 20 meterKEADAAN motosikal yang ditunggang Mohd. Nasri remuk setelah dia dipercayai merempuh besi penghadang jalan di Taman Keladi, Sungai Petani semalam.


SUNGAI PETANI – Seorang pelajar Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin di Arau, Perlis maut dalam keadaan mengerikan apabila kepalanya terputus setelah motosikal yang ditungganginya terbabas lalu merempuh besi penghadang jalan di persimpangan Taman Keladi dari Jalan Lencongan Timur Sungai Petani di sini awal pagi semalam.
Dalam kejadian pada pukul 1.25 pagi itu, mangsa, Mohd. Nasri Rusydi, 19, yang tinggal di Taman Permata Semarak di sini me­ninggal dunia di tempat kejadian.
Kemalangan dikatakan berlaku ketika mangsa yang menunggang motosikal jenis Yamaha RXZ datang dari arah Taman Keladi menuju ke rumah seorang rakannya di Bandar Puteri Jaya di sini.
Dia dikatakan terbabas ketika sampai di tempat kejadian dan akibat rempuhan kuat, kepala mangsa terputus setelah terkena besi penghadang jalan tersebut. Kepalanya yang putus itu ditemui kira-kira 20 meter dari badannya.
Bapa mangsa, Yusuf Ismail, 45, memberitahu, dia terkejut apabila diberitahu anaknya yang merupakan pelajar tahun dua Diploma Kejuruteraan Mekanikal itu terlibat dalam kemalangan ngeri tersebut.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2014&dt=1023&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_06.htm#ixzz3Gwckk8a0 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment