Search This Blog

Monday, April 7, 2014

Wanita disyaki dibunuh anak kerana telefon pintar


MIRI 5 April - Pertengkaran seorang ibu dan anak lelakinya yang dikatakan berkaitan pembelian telefon pintar di sini malam tadi berakhir dengan tragedi apabila wanita itu mati dipercayai ditikam anaknya petang tadi.
Ketua Polis Miri, Asisten Komisioner Gan Tian Kee berkata, polis menahan remaja berusia 18 tahun itu untuk membantu siasatan selepas menemui mayat wanita berusia 43 tahun itu di dalam keretanya di tempat letak kereta berhampiran sebuah gelanggang tenis di sini pada 3 petang.
Beliau berkata, polis turut menemui pisau yang disyaki digunakan untuk membunuh wanita itu, yang bertugas sebagai guru tuisyen, di dalam kereta itu.
"Polis menganggap kes bunuh itu selesai...pertengkaran wanita dan anak lelakinya dari malam tadi berpunca daripada masalah keluarga," katanya di sini, hari ini.
Tian Kee bagaimanapun tidak menjelaskan secara terperinci masalah keluarga itu tetapi Bernama difahamkan ia berpunca daripada keengganan ibu suspek membeli telefon pintar untuk anak lelakinya yang tidak bekerja itu. - BERNAMA


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20140405/je_04/Wanita-disyaki-dibunuh-anak-kerana-telefon-pintar#ixzz2yCVd70aU
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment