Search This Blog

Wednesday, April 23, 2014

Mayat bayi dalam mangkuk tandasDI FLAT Awam Padang Hiliran, Kuala Terengganu inilah mayat seorang bayi lelaki ditemui dalam mangkuk tandas sebuah rumah sewa di situ semalam.


KUALA TERENGGANU - Seorang pelajar perempuan sebuah institusi pengajian tinggi swasta di sini terkejut besar apabila menemui mayat bayi lelaki yang dipercayai baru dilahirkan dalam mangkuk tandas di rumah sewanya di Flat Awam Padang Hiliran di sini awal pagi semalam.
Dalam kejadian pada pukul 2.30 pagi, pelajar itu pada mulanya tersentak melihat seorang rakan serumahnya yang tidak bermaya terbaring di hadapan tandas di rumah tersebut.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, Asisten Komisioner K. Manoharan berkata, pelajar berkenaan yang menemui tompokan darah di dalam tandas telah menjenguk ke dalam mangkuk tandas lalu menemui mayat bayi tersebut.
"Bimbang keadaan rakan serumahnya yang berusia 21 tahun itu, pelajar tersebut segera menghubungi ambulans dan suspek dikejarkan ke Hospital Sultanah Nur Zahirah di sini. Suspek dilaporkan berada dalam keadaan stabil," katanya.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2014&dt=0423&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_04.htm#ixzz2ziotufQs 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment