Search This Blog

Sunday, March 16, 2014

Bunuh, bakar!


Batu Gajah: Seorang gadis ditemui mati dalam keadaan mengerikan apabila mangsa yang berusia awal 20-an dipercayai dipukul di kepala sebelum dibakar hingga tinggal tulang.
Mangsa dipercayai dibunuh di lokasi lain sebelum mayatnya dibuang dan dibakar di kawasan pembuangan sampah berhampiran jalan Kawasan Perindustrian Pengkalan 2, di sini.
Ketua Polis Daerah Batu Gajah Asisten Komisioner Shaharon Anuar Abdul Latif berkata, kejadian itu dimaklumkan kepada pihak polis oleh orang awam yang terserempak dengan mayat mangsa sekitar jam 2.15 petang semalam.

Menurutnya, sepasukan anggota polis Ibu Pejabat Polis Daerah Batu Gajah kemudian bergegas ke lokasi kejadian sebelum menemui mayat seorang gadis yang terbakar seluruh tubuh hampir 95 peratus.
Foto
LOKASI mayat mangsa ditemui rentung berhampiran tempat pembuangan sampah di Kawasan Perindustrian Pengkalan 2, Batu Gajah, Perak.

“Siasatan mendapati kawasan pembuangan sampah berhampiran Kampung Sri Rahmat, di sini, agak terpencil dan lengang terutama pada waktu malam.
Artikel ini disiarkan pada : 2014/01/12

No comments:

Post a Comment