Search This Blog

Friday, February 28, 2014

Mimpi suami mati


Kuala Terengganu: “Adik ipar pernah menyatakan mimpi kematian suaminya kepada saya dan tidak sangka mimpi itu jadi kenyataan,” kata Nor Aslina Nor Rahman, 33, kakak ipar kepada Nurhidayah Ngah, 29, yang maut bersama suami dan dua anaknya dalam kemalangan di Kilometer 18, Jalan Bahau-Keratong berhampiran Ladang Geddes, Bahau, Negeri Sembilan, semalam.
Dalam kejadian jam 5.30 pagi itu, Nurhidayah bersama suami, Mohd Fauzan Abu Bakar, 33, serta dua anak mereka, Nur Ain Shahiera, 6, dan Nur Aina Shamiera yang berusia 10 bulan menaiki kereta PROTON Saga dalam perjalanan ke Kuantan sebelum bertembung dengan kereta PROTON Waja dipandu seorang lelaki berusia 45 tahun. 
Semua empat beranak yang menaiki kereta PROTON Saga itu meninggal dunia di tempat kejadian, manakala pemandu kereta PROTON Waja yang cedera di beberapa bahagian badan dirawat di hospital berhampiran. 

Nor Aslina berkata, dia mengetahui kejadian itu sebaik dimaklumkan ahli keluarga di Dungun yang memintanya bertenang sebelum memberitahu kejadian menimpa Nurhidayah serta keluarganya.
Foto
KERETA dinaiki empat beranak yang kemalangan.

Menurutnya, dia tidak dapat menahan sebak selepas mendengar berita berkenaan kerana arwah adik ipar akrab dengannya.Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.
Artikel ini disiarkan pada : 2014/02/28

No comments:

Post a Comment