Search This Blog

Sunday, February 9, 2014

Mati disyaki ditetak suami sendiriANGGOTA polis mengangkat mayat seorang surirumah ditemui mati dengan kesan tetakan di bahagian lehernya di Taman Setia Jaya, Batu Pahat, Johor semalam.


BATU PAHAT – Seorang surirumah ditemui mati dengan kesan tetakan pada leher hingga hampir putus dipercayai dilakukan oleh suaminya yang sakit mental di rumah mereka di Taman Setia Jaya di sini semalam.
Dalam kejadian kira-kira pukul 8.30 pagi itu, mangsa, Tan Wei Qi, 37, dilaporkan mati di tempat kejadian akibat kecederaan parah dan mengalami pendarahan teruk.
Difahamkan, suami mangsa yang berumur 40-an dipercayai mempunyai masalah mental dan gangguan emosi sejak dua tahun lalu selepas terlibat dalam satu kemalangan jalan raya.
Bapa mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Tan, 60, memberitahu, dia hanya mengetahui tentang kejadian itu pada pukul 9 pagi apabila datang ke rumah pasangan itu selepas gagal menghubungi mereka“Disebabkan gagal dihubungi, saya pergi ke rumah mereka dan mendapati dia dalam keadaan tidak sedarkan diri dan berlumuran darah.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2014&dt=0209&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_02.htm#ixzz2smI2GaC7 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment