Search This Blog

Friday, February 21, 2014

Lelaki maut kena tembak


2014/02/21

Kulim: Seorang lelaki yang dilapor memiliki 12 rekod jenayah lampau, mati ditembak dua penyerang tidak dikenali di persimpangan lampu isyarat Jalan Kulim-Baling dekat Padang Meha di sini, semalam.

Mohd Irfan Abdullah, 34, disahkan meninggal dunia jam 6 petang semalam ketika menerima rawatan di Hospital Kulim, akibat kecederaan parah di kepala dan badan selepas terkena empat das tembakan.


Dalam kejadian jam 9 pagi itu, mangsa yang berasal dari Taman Desa Aman, Pedang Serai di sini, dikatakan membonceng motosikal jenis Honda EX-5 ditunggang rakan wanitanya berusia 21 tahun dan dalam perjalanan dari kawasan Industri Padang Meha ke Hospital Kulim.

Sebaik melepasi persimpangan lampu isyarat berkenaan, motosikal mereka dikatakan dihimpit dari belakang oleh motosikal dinaiki dua lelaki sebelum beberapa das tembakan dilepaskan.

Timbalan Ketua Polis Daerah Kulim, Deputi Superintendan Chin Su Song, ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu. Orang ramai yang mempunyai maklumat kejadian diminta menghubungi Pegawai Penyiasat Inspektor Nor Suriati di talian 04-4906222 atau balai polis berhampiran.

No comments:

Post a Comment