Search This Blog

Sunday, February 16, 2014

Berkhalwat sempena Hari KekasihSEBAHAGIAN daripada pasangan yang ditahan dalam Ops Jejak Kekasih di sekitar Seberang Perai, Pulau Pinang semalam.


BUTTERWORTH – Lima wanita dan tiga lelaki berstatus isteri dan suami orang yang disyaki berkhalwat dengan pasangan masing-masing antara sembilan pasangan kekasih ditahan dalam Ops Jejak Kekasih di sekitar Seberang Perai di sini.
Dalam operasi hampir 10 jam berakhir pukul 3 pagi semalam itu, sepasukan anggota penguat kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Pulau Pinang (JHEAIPP) menyerbu lebih 20 hotel di sekitar Bukit Mertajam, Prai, Berapit, Simpang Ampat, Tasek Mutiara dan di sini.
Ketua Unit Operasi JHEAIPP, Khairul Azman Azizan berkata, kesemua yang ditahan termasuk dua wanita warga Indonesia dan Thailand itu berusia antara 20 hingga 40 tahun.
“Pelbagai alasan diberikan mereka untuk melepaskan diri dalam operasi ini termasuk hanya keluar bersiar-siar dan berehat seketika di hotel kerana penat bekerja.
“Bagaimanapun semua itu helah semata-mata dan sebahagian besar daripada mereka yang ditahan juga dipercayai bermadu kasih dengan pasangan masing-masing tanpa pengetahuan suami atau isteri,” katanya kepada pemberita.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2014&dt=0216&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_06.htm#ixzz2tRO8yiUo 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment