Search This Blog

Sunday, January 26, 2014

Hollande buat ‘pusingan U’


Paris: Selepas digegarkan dengan laporan media, Presiden Perancis Francois Hollande dikatakan bakal mengakhiri hubungan sulitnya dengan aktres Julie Gayet dan membuat pusingan U supaya dapat kembali kepada pasangannya sejak 10 tahun lalu, Valerie Trierweiler.

Jika Hollande benar-benar ‘insaf’ dan kembali kepada Valerie, Wanita Pertama Perancis itu mungkin berpeluang mengiringi presiden berkenaan melawat Washington bulan depan. Sumber berkata, Hollande sedang mengalah. Sebelum ini hubungan Hollande - Valerie retak selepas sebuah majalah mendedahkan bagaimana Presiden Perancis itu menjalin cinta dengan Julie, 41.


Hollande dilaporkan menyelinap keluar dari rumahnya pada waktu dengan memandu skuter untuk bertemu Julie. Pendedahan itu menyebabkan Valerie mendapatkan rawatan di hospital. Hollande dan Julie menjalin hubungan asmara selama dua tahun tetapi masing-masing menafikannya sebelum ini.Seorang rakan Hollande berkata, Valerie berazam untuk memperbaiki hubungannya dengan Hollande dan begitu juga dengan presiden terbabit.


Majalah Closer pula mendedahkan bahawa Valerie belum bersedia untuk menyerahkan statusnya sebagai wanita pertama Perancis kepada orang lain. - Agensi

Artikel ini disiarkan pada : 2014/01/26

No comments:

Post a Comment