Search This Blog

Monday, November 4, 2013

Anak balik cuti Deepavali temui mayat bapa


2013/11/04
Bagan Datoh: Luluh hati seorang anak yang ingin menyambut Deepavali bersama keluarga, apabila menemui mayat ayahnya dalam keadaan duduk atas sofa dengan kesan tetakan dalam rumahnya di Taman Cemerlang, Hutan Melintang di sini, pagi kelmarin.

R Kanavathi, 38, yang juga pemandu lori dipercayai dibunuh sebelum ditemui jam 10.30 pagi memakai baju T serta hanya berseluar dalam oleh anaknya, Elavarasan, 18, yang baru tiba dari Klang, untuk menyambut perayaan itu bersama keluarga.
Ketua Polis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Goh Kok Liang, berkata Elavarasan menghubungi bapa saudaranya memaklumkan mengenai penemuan itu dan seorang pembantu perubatan Klinik Kesihatan Hutan Melintang yang tiba tidak lama kemudian mengesahkan mangsa sudah meninggal dunia.

“Siasatan awal mendapati ada kesan luka tetakan pada bahagian bahu lengan tangan kiri, dua batang gigi tercabut dan ada pendarahan pada bahagian mulut,” katanya di sini semalam.

Kok Liang berkata, polis masih menyiasat punca serta motif sebenar kejadian mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Beliau berkata, setakat petang semalam belum ada tangkapan dibuat berkaitan kes itu dan polis meminta orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat berkaitan kejadian agar menghubungi Balai Polis Hutan Melintang atau mana-mana balai polis berhampiran.

No comments:

Post a Comment