Search This Blog

Tuesday, October 8, 2013

2 terbunuh nahas di Estet Kampung Air Manis, Kulaijaya


JOHOR BAHRU 7 Okt. - Dua maut, seorang cedera parah manakala tiga cedera ringan dalam satu kemalangan di Kilometer 51 Jalan Johor Baharu-Air Hitam berdekatan Estet Kampung Air Manis di Kulaijaya pada 9.45 malam semalam.
Ketua Polis Daerah Kulai, Supritendan Zulkefly Yahya berkata, kejadian berlaku apabila kereta Proton Iswara yang dipandu dari arah Air Hitam menuju Kulaijaya memasuki laluan bertentangan sebelum dirempuh sebuah van Toyota HiAce dari arah Kulaijaya ke Air Hitam.
Mangsa yang terbunuh di tempat kejadian ialah ialah penumpang depan Proton Iswara R. Santha, 44, dari Kluang dan penumpang belakang kereta sama iaitu seorang warga India, M. Natarajan, 28, yang bekerja di sebuah kilang di kawasan perindustrian Senai.
Pemandu kereta itu, KP Vegneswaran, 44, cedera ringan manakala seorang lagi warga India, S.Mathiyalagan, 25, yang bekerja di kilang sama, cedera parah dan dihantar ke Hospital Sultanah Aminah.
Pemandu van, K.Swoba, 45, dan anaknya, K.Haran, 19, dari Jalan Cempaka 7, Taman Layang-Layang di Kulaijaya, mengalami kecederaan ringan. - BERNAMA


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20131007/je_07/2-terbunuh-nahas-di-Estet-Kampung-Air-Manis-Kulaijaya#ixzz2h5BsjBAv
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment