Search This Blog

Monday, July 15, 2013

Isteri rayu suami pulangJERLUN - Seorang isteri dari Kampung Pida 6, Ayer Hitam dekat sini merayu supaya suaminya yang menghilangkan diri sejak 4 Julai lepas pulang ke pangkuan keluarga.

Nurul Huda Othman, 26, berkata suaminya Noor Hamizan Ahmad, 26, dikatakan keluar dari rumah dengan menunggang motosikal untuk ke rumah rakannya yang dikenali sebagai Mohd Zakuan sebelum dijemput oleh seorang lagi lelaki tidak dikenali yang juga bermotosikal.
 
Dia tidak menyedari suaminya keluar dari rumah kerana sedang tidur namun dimaklumkan oleh abang iparnya yang suami keluar rumah pada pukul 2 pagi.
 
Nurul Huda memberitahu pemberita di sini hari ini, sejak kehilangan suaminya, dia dan anggota keluarga berusaha mencari Noor Hamizan di sekitar Kedah dan Thailand selepas mendapat berita bahawa dia ditinggalkan di situ tetapi gagal menjumpainya.
 
"Kami sudah buat dua laporan polis pada 7 dan 10 Julai masing-masing di Ayer Hitam dan Jitra tetapi sehingga kini masih tiada perkembangan mengenai suami saya.
 
"Saya sedih sangat kerana tidak sempat untuk berpuasa dengan suami dan anak-anak Puteri Nur Qaleesya, dua tahun dan Nur Amni Umairah, tiga bulan juga merindui ayah mereka," katanya.
 
Orang ramai yang mengenali dan mempunyai maklumat mengenai Noor Hamizan diminta menghubungi bapanya, Ahmad Jusoh di talian 019-429 5289 dan 017-537 8511 atau balai polis terdekat.  - Bernama

No comments:

Post a Comment