Search This Blog

Thursday, May 23, 2013

3 maut dalam kemalangan tiga kenderaan


TANAH MERAH 22 Mei - Dua pemandu kereta dan seorang gadis terbunuh selepas kedua-dua kenderaan itu bergesel sesama sendiri sebelum sebuah daripadanya terbabas lalu merempuh sebuah bas ekspres yang berhenti di tepi jalan manakala sebuah lagi terhumban ke dalam longkang, tengah malam tadi.
Kejadian berlaku di Jalan Manal-Tanah Merah di sini kira-kira pukul 12.30 tengah malam ketika kesemua mangsa dalam perjalanan dari Manal menghala ke Tanah Merah.
Mereka yang terbunuh ialah pemandu kereta Nisaan, Mohd. Zaki Ibrahim, 22, dari Kampung Kubang Rusa, Bukit Gading dan penumpangnya, Fatin Nabila Mazelan, 18, dari Kampung Alor Stol, Bukit Emas di sini. Kedua-duanya meninggal dunia di tempat kejadian.
Seorang lagi ialah pemandu kereta Proton Saga, Muhammad Faiz Adnan, 20, yang meninggal dunia ketika mendapatkan rawatan di Hospital Tanah Merah kira-kira pukul 5 pagi. - UTUSAN ONLINE


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20130522/je_10/3-maut-dalam-kemalangan-tiga-kenderaan#ixzz2U4H4jdXm
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment