Search This Blog

Monday, February 4, 2013

Serpihan tulang dalam kereta terbakar cetus misteri
ANGGOTA polis dan ahli keluarga seorang lelaki yang dilaporkan hilang melihat kereta yang terbakar di tepi ladang kelapa sawit berdekatan Alam Impian, Seksyen 25, Shah Alam kelmarin.


SHAH ALAM – Sebuah kereta Proton Waja yang hangus terbakar mencetuskan misteri apabila polis menemui beberapa serpihan tulang di dalam kenderaan itu di tepi ladang kelapa sawit berdekatan Alam Impian, Seksyen 25 di sini kelmarin.
Laporan mengenai penemuan kereta yang terbakar itu diterima daripada orang awam pada pukul 2 pagi.
Bagaimanapun, sehingga petang semalam, polis belum mengetahui sama ada tulang yang dijumpai di dalam kenderaan itu merupakan milik manusia atau tulang haiwan.
Difahamkan, polis sedang menyiasat kaitan penemuan kereta tersebut dengan kes kehilangan seorang juruteknik berusia 36 tahun dari Bandar Putra Klang dekat sini pada Khamis lalu.
Dalam laporan tersebut, lelaki terbabit dikatakan memandu kereta Proton Waja milik ahli keluarganya sebelum dia dilaporkan hilang.
Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Zahedi Ayob berkata, pemeriksaan polis ke atas kenderaan tersebut mendapati kereta itu dipercayai sudah beberapa hari terbakar sebelum polis menerima aduan mengenai kejadian itu.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0204&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_06.htm#ixzz2Jscolq4l 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment