Search This Blog

Wednesday, February 13, 2013

Pembantu kedai terima 20 jahitan di kaki akibat ditetakKUALA TERENGGANU 13 Feb. - Gara-gara perselisihan faham, seorang pembantu kedai menerima 20 jahitan di bahagian kaki setelah ditetak seorang lelaki yang dikenalinya di Kampung Cheneh, di sini dua hari lepas.
Kejadian berlaku kira-kira 7.30 malam, selepas suspek pergi ke rumah lelaki berumur 35 tahun itu selepas anaknya yang berumur lima tahun mengadu telinganya dipulas lelaki itu, kata Ketua Polis Daerah Kemaman, Supritendan Che Suza Che Hitam.
"Ini membawa kepada pertelingahan antara suspek dan mangsa. Beberapa orang yang kebetulan menyaksikan kejadian itu cuba meleraikan pertelingahan itu namun secara tiba-tiba suspek meluru masuk ke dalam rumah mangsa dan mengambil sebilah parang lalu menetak kaki mangsa," katanya ketika dihubungi hari ini.
Katanya, mangsa yang berasal dari Kampung Mak Lagam di sini mendapatkan rawatan di Hospital Kemaman sebelum membuat laporan polis kira-kira 10.30 malam pada hari yang sama.
Polis kini memburu suspek berumur 30 tahun itu yang melarikan diri, katanya. - BERNAMA


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20130213/je_07/Pembantu-kedai-terima-20-jahitan-di-kaki-akibat-ditetak#ixzz2Kn1O6Vfi
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment