Search This Blog

Monday, December 3, 2012

Tembak tak mati

myMetro | Tembak tak mati:

ULU TIRAM: Niat baik seorang juruwang kafe siber mahu meleraikan pertengkaran membawa padah apabila dia kini tenat di hospital akibat terkena empat daripada 10 das tembakan yang yang dilepaskan seorang lelaki di Jalan Johar 4, Taman Desa Cemerlang di sini.
Dalam kejadian jam 10.15 malam, Jumaat lalu, Lew Wek Shu, 37, cuba meleraikan pertengkaran dua kumpulan lelaki yang bertengkar berhampiran tempat kerjanya sebelum dia ditembak pada kedua-dua bahu, rusuk kiri dan lengan kiri. 
Lew yang ditemui di Unit Rawatan Rapi (ICU) di Hospital Pakar Johor (HPJ) di sini, semalam, berkata, ketika kejadian dia bekerja di pusat siber berkenaan apabila terdengar pertengkaran.

Menurutnya, tidak tahan bunyi bising berlarutan hampir setengah jam, dia memberanikan diri meleraikan pertengkaran itu, tetapi malangnya niat baiknya tidak disenangi kedua-dua ahli kumpulan yang memakinya kerana mencampuri urusan mereka.

“Tidak mahu berlarutan, saya beredar, tetapi tiba-tiba seorang daripada mereka melepaskan tembakan dan ada yang terkena belakang saya.

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment