Search This Blog

Tuesday, December 11, 2012

Mayat jurutera ditemui dengan kesan hentakan di kepala

Mayat jurutera ditemui dengan kesan hentakan di kepala - Semasa - Sinar Harian: "SHAH ALAM - Mayat seorang jurutera komputer ditemui dalam keadaan terlentang dengan kesan hentakan di kepala di rumahnya, di Putra Perdana, Sepang, dekat sini petang semalam.

Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk A.Thaiveegan berkata, mangsa, Low Min Lee, 36, yang bekerja di sebuah syarikat elektronik di Cyberjaya, ditemui mati oleh abangnya pada 6 petang.

Katanya, selain kesan hentakan, badan mangsa turut mempunyai beberapa kesan kecederaan dan lebam dipercayai akibat pergelutan dan dipercayai telah mati 24 jam, sebelum ditemui.

"Siasatan mendapati beberapa barangan berharga milik mangsa turut hilang termasuk kereta jenis Toyota Vios berwarna perak bernombor pendaftaran BKG 2570 selain sebuah televisyen LCD, telefon bimbit dan dompet," katanya pada sidang media di sini hari ini.

Mayat dihantar ke Hospital Serdang untuk bedah siasat.

Beliau berkata, polis tidak menolak kemungkinan ia bermotifkan samun dan bunuh dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat mengenai kejadian itu diminta menghubungi Pegawai Penyiasat ASP Baalo Muniappan di talian 012-3663614 atau balai polis berhampiran, bagi membantu siasatan. - Bernama"

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment