Search This Blog

Monday, November 5, 2012

Pemandu teksi mati dikelar, ditikam sebelum dibakarS. NALAN yang mati dibunuh di dalam teksi di Jalan Tun H.S. Lee, Kuala Lumpur, semalam.
KUALA LUMPUR 4 Nov. - Seorang pemandu teksi ditemui mati dibunuh di dalam kenderaannya dengan kesan kelaran di leher dan tikaman di badan sebelum dibakar di Jalan Tun H. S. Lee di sini awal pagi ini.
Mayat S. Nalan, 26, ditemui di tempat duduk pemandu dengan mulutnya disumbat dengan kain.
Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad berkata, pada awalnya, pihaknya menerima panggilan awam mengenai sebuah teksi terbakar di kawasan itu.
Menurutnya, pihak bomba yang dimaklumkan kejadian itu telah berjaya memadamkan api dan hasil pemeriksaan menemukan mayat mangsa.
"Polis tidak menemukan senjata yang digunakan suspek manakala barang peribadi mangsa seperti dompet turut hilang," katanya ketika ditemui di Majlis Community Policing di Projek Perumahan Rakyat (PPR) Seri Alam, Sungai Besi di sini hari ini.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20121105/je_02/Pemandu-teksi-mati-dikelar-ditikam-sebelum-dibakar#ixzz2BIsJa6C3
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment