Search This Blog

Tuesday, September 4, 2012

Pekerja sialan         
SHAH ALAM: Seorang lelaki warga Bangladesh diburu polis selepas disyaki merogol kanak-kanak perempuan berusia tujuh tahun yang juga anak majikannya di Klang, 25 Ogos lalu.

Dalam kejadian jam 2 petang itu, suspek yang berusia 30-an mulanya diminta datang ke rumah mangsa oleh bapanya yang juga majikan suspek untuk membersihkan kanopi dan menjaga mangsa serta kakaknya berusia lapan tahun berikutan dia serta isteri mempunyai urusan di Pelabuhan Klang.
Namun, suspek yang diharapkan menjaga dua beradik itu bertindak di luar dugaan apabila merogol mangsa di ruang tamu rumah majikannya yang disaksikan kakak mangsa.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Senior Asisten Komisioner Mohamad Adnan Abdullah berkata, suspek datang ke rumah majikannya untuk membersihkan kanopi sebelum masuk ke rumah dan merogol mangsa.


“Suspek yang dipanggil untuk membersihkan kanopi oleh majikannya itu kemudian memasuki rumah dan mengarahkan “Mangsa diarahkan baring di ruang tamu sebelum merogolnya sambil disaksikan kakak mangsa,” katanya.

No comments:

Post a Comment