Search This Blog

Monday, April 2, 2012

Tawar khidmat pelacur gadis China di InternetBlog bertajuk Sam's China Doll memaparkan gambar pelacur warga China yang menawarkan perkhidmatan haram itu di sekitar Kuala Lumpur.


KUALA LUMPUR 1 April - Kegiatan pelacuran yang biasanya bergerak di lorong-lorong gelap atau secara sembunyi, kini dikesan semakin melampau apabila menawarkan perkhidmatan itu di Internet seperti blog.
Pemantauan wartawan Utusan Malaysia terhadap sebuah blog dikenali sebagai Sam's China Doll mendapati, seorang individu dikenali sebagai Sam memaparkan gambar 28 gadis warga China yang menawarkan perkhidmatan seks kepada orang ramai.
Pengunjung blog di alamat http://samcheras5.blogspot.com/ itu boleh memilih untuk melakukan hubungan seks dengan mana-mana gadis yang berusia antara 17 dan 25 tahun itu.
Harga ditetapkan bermula RM180 bagi 45 minit hingga ke RM1,000 semalaman.
Pelanggan yang berminat perlu menghubungi nombor telefon dipaparkan bagi melanggan pelacur yang dibahagikan kepada kategori princess dan model itu.
Ketika wartawan menghubungi individu itu, dia memberitahu, kegiatan tersebut dilakukan di sekitar Taman Shamelin, Cheras, Taman Maluri dan Seri Petaling dekat sini.
"Awak mahu mana satu? Kalau mahu Dan Dan (nama pelacur), awak boleh jumpa saya dekat Menara PGRM. Nanti sudah sampai sana, awak telefon saya.
"Harga tiada diskaun sebab itu sudah masuk harga bilik," ujarnya ringkas.
Lelaki yang bercakap pelat Cina itu juga sempat 'memancing' wartawan dengan menyatakan perkhidmatan gadisnya itu adalah yang terbaik.
Di blog itu, selain gambar gadis dengan aksi mengghairahkan, butiran diri mereka seperti negara asal, ukuran badan dan ketinggian turut diperincikan dalam blog tersebut yang mula beroperasi sejak Oktober tahun lalu.
Malah, segala 'kemahiran' mereka di ranjang juga dinyatakan bagi mengumpan pelanggan.
Kesemua gadis itu pula diberi nama gelaran seperti Xiao Pei - Girl Wonder, Dan Dan - Sexy Doll, Ao Yang - Yummy! Yummy!, Yang Soo - Korean Delight, Xiao Min - Sexy Frame, Ke Le -Second to None, Bai Li - Sex Master, Miki - Ultra Cute, La La - Ultra Girl dan Yurin - Gorgeous 38DD.
Sehingga 30 Mac lalu, didapati 196 individu telah menjadi pengikut di laman blog itu yang kali terakhir dikemas kini pada 27 Mac lalu.

2 comments: 1. Mine coins - make money: http://bit.ly/money_crypto

  ReplyDelete
 2. Untuk yang lagi galau, yang lagi bosan tidak tahu mau ngapain,
  tenang,,sekarang ada yang akan menghibur kalian sekaligus
  mengisi hari-hari kalian dengan games" online yang pastinya tidak akan
  mengecewakan kalian deh...

  yuk ikutan gabung bersama Pesonavip.com
  Dapatkan Bonus Rollingan TO Sebesar 0,3 - 0.5% / Hari
  Bonus Referral Sebesar 20% Seumur Hidup

  * Minimal deposit hanya Rp 20.000
  * Minimal tarik dana Rp 20.000
  * Dilayani oleh CS profesional dan ramah
  * 24 jam online
  * Proses Depo & WD super cepat
  * No ROBOT MURNI PLAYER VS PLAYER
  * kamu berkesempatan menangkan Jackpot setiap harinya.

  Info lebih lanjut silahkan hubungi CS 24 Online Setiap hari melalui :

  * PIN BBM : pesonaqq
  * WA : +85587984700

  Link Alternatif : Pesonavip.com

  Salam Sukses Pesonaqq.com

  ReplyDelete