Search This Blog

Friday, April 27, 2012

Penunggang motor ditembak mati lepas nahas

myMetro | Penunggang motor ditembak mati lepas nahas: "MANILA: Seorang lelaki yang menunggang motosikal terbunuh dan rakan yang memboncengnya cedera selepas ditembak, dipercayai oleh seorang penunggang lain yang melanggar mereka di Lebuh raya McArther di bandar raya Valenzuela tengah malam semalam.

Polis percaya tembakan itu dibuat ekoran mangsa melaporkan kemalangan kepada polis sejurus selepas kejadian itu. Ronald Marinas, 26, mati di tempat kejadian, manakala Albert Marquez, 26, cedera di bahu. Ketua Operasi Jenayah di Balai Polis Daerah Utara, Inspektor Maria Leonora Soriano, berkata, insiden tembakan itu berlaku kira-kira jam 12.50 pagi.


Mangsa menunggang di Jalan Dama de Noche, Marulas ketika dilanggar seorang penunggang yang kemudian dikenal pasti sebagai Daniel Lusung. Mangsa melaporkan kejadian nahas di balai polis Valenzuela.

Polis kemudian menemui motosikal dengan nombor pendaftaran atas nama abang Daniel iaitu Danilo. Tidak dapat dipastikan sama ada Daniel atau abangnya yang menembak kedua-dua mangsa.


Polis masih melakukan operasi untuk memburu dua beradik berkenaan. - Manila Times"

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment