Search This Blog

Thursday, February 2, 2012

Dalang samun diburu


TAMPIN: Polis daerah ini meminta bantuan orang ramai mengesan seorang lelaki, S Paramasivam, 28, bagi membongkar siasatan kes wanita penjual emas disamun empat lelaki bersenjatakan parang di Taman Clonlee 2 di sini, 19 Januari lalu.
Sebelum ini, polis menahan seorang lelaki berusia 28 tahun dipercayai rakan Paramasivam di sebuah rumah di Taman Gunung Emas di sini, sehari selepas kejadian yang membawa kepada penahanan tiga lagi lelaki berusia 20-an di di Kota, Rembau, Ahad lalu. Paramasivam tidak bersama rakannya melakukan rompakan itu, tetapi dipercayai perancang. Dia memegang kad pengenalan bernombor 840105-01-5797 dan beralamat terakhir di Nombor 93, Taman Cempaka, Bukit Siput, Segamat, Johor. Mereka yang mempunyai maklumat diminta menghubungi Pegawai Penyiasat, Inspektor Norhafizah Md Fadil di talian 06-4411221 atau balai polis berhampiran.

Ketua Polis Daerah Tampin, Superintendan Wooi Kooi Cheang berkata berikutan penahanan empat lelaki itu, polis menemui kereta Proton Exora milik mangsa di sebuah ladang kelapa sawit di Rembau.Menurutnya, semua suspek direman seminggu dan kes disiasat mengikut Seksyen 394 Kanun Keseksaan.myMetro | Dalang samun diburu:

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment