Search This Blog

Tuesday, November 29, 2011

| Wanita mengaku jalin hubungan dengan Herman Cain

Ginger White
Ginger White
WASHINGTON: Seorang wanita hari ini mengakui menjalin hubungan sulit selama 13 tahun sehinggalah ia berakhir sebaik Herman Cain mengumumkan untuk bertanding sebagai calon Presiden Amerika Syarikat.

“Saya tidak melakukan apa-apa kesalahan," kata Cain bagi menafikan sekeras-kerasnya mengenai wujudkan salah laku seksual yang dilakukannya itu.
Namun, wanita dari Georgia, Ginger White, dalam satu temubual stesen televisyen Fox 5 di Atlanta, berkata sejak beberapa tahun, Cain membayar tiket kepal terbangnya bagi membolehkannya bertemu di beberapa bandar raya.
“Ia amat menyeronokkan. Ia sesuatu yang boleh menyebabkan saya melupakan kehidupan saya yang sukar ketika itu. Ia amat menggembirakan dan teruja," katanya.

Bekas Speaker itu bercerai dua kali dan berkahwin tiga kali, termasuk dengan isterinya sekarang, yang mempunyai hubungan sulit dengannya ketika dia masih berkahwin dengan isteri kedua.

Cain berulang kali menafikan pernah mengganggu sesiapa secara seksual dan pasukan kempennya berkata mereka mahu melupakan isu itu.

Peguam salah seorang wanita yang menuduh Cain, Jumaat lalu berkata anak guamnya mempunyai beberapa kejadian gangguan seksual terhadap calon presiden itu ketika dia menjadi Presiden Persatuan Restoran Kebangsaan pada 1990-an. - Ap
Berita Harian Online | Wanita mengaku jalin hubungan dengan Herman Cain:

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment