Search This Blog

Saturday, July 23, 2011

Mayat lelaki ditemui berulatBANDAR SAUJANA PUTRA – Mayat seorang lelaki yang diberi gelaran ‘Coco’ sudah berulat dan kembung ditemui dalam sebuah kedai cuci kereta di No 21 Jalan SP 4/ 29, Bandar Saujana Putra, semalam.

Ketua Polis Daerah Kuala Langat, Superintendan Nordin Manan berkata, mayat mangsa berusia awal 30-an yang dipercayai warganegara Myanmar itu dijumpai orang awam pada jam 11.30 pagi yang terhidu bau busuk tidak jauh dari sebuah kedai cuci kereta di sini.

“Berdasarkan maklumat orang awam, pihak polis melakukan siasatan ke lokasi. Setelah membuat pemeriksaan di bahagian belakang kedai terbabit didapati pintu kedai masih berkunci dan terpaksa dipecahkan polis.

“Hasil siasatan, terdapat satu mayat lelaki yang sudah berbau, kembung dan berulat,” katanya.

Katanya, berdasarkan keadaan mayat, dipercayai mangsa meninggal dunia antara lima keenam hari, identitinya masih belum dikenal pasti kerana tiada sebarang pengenalan diri ditemui bersamanya.

“Mayatnya dihantar ke Hospital Banting untuk dibedah siasat. Orang ramai mempunyai maklumat diharap dapat membuat laporan kepada pihak polis untuk membantu siasatan,” katanya.
SH

No comments:

Post a Comment