Search This Blog

Monday, January 24, 2011

Model akui hubungan seks dengan Berlusconi

2011/01/24

ROME: Skandal yang menyelubungi Perdana Menteri Itali, Silvio Berlusconi semakin mendalam apabila buat pertama kali, seorang daripada wanita yang dinamakan dalam siasatan pelacuran mengakui mengadakan hubungan seks dengan pemimpin itu.

Maria Ester Garcia Polanco, 25, menafikan bahawa beliau melakukannya kerana wang. Tetapi, pengakuan beliau yang pertama daripada 14 gadis ‘bunga bunga’ dituduh pendakwa Milan mempunyai hubungan seks dengan Perdana Menteri terbabit.
Polanco, model dan penghibur TV itu berasal dari Republik Dominica berkata, beliau mempunyai hubungan seksual dengan jutawan berusia 74 tahun itu kerana perlu membayar rawatan perubatan bagi anak perempuannya berusia lima tahun. Sementara itu, seorang bintang filem dewasa terkemuka Itali memuji Berlusconi.

“Rakyat Itali sebenarnya bangga dengan seseorang seperti Berlusconi yang berusia 74, sukakan seks dan mempunyai kehidupan seks baik,” kata Rocco Siffredi.

Siffredi, 46, dinamakan sebagai seorang daripada 50 bintang filem lucah terkemuka dalam industri filem dewasa terbabit dan kini menjadi seorang selebriti. – Agensi 

No comments:

Post a Comment