Search This Blog

Wednesday, December 29, 2010

Pembalasan Zul Badak

KUANTAN: Bengang selepas rakannya ditampar, seorang lelaki dikenali sebagai ‘Zul Badak’ membawa beberapa rakan lain menyerang sekumpulan lelaki yang mencederakan rakannya itu dalam serang balas bersenjatakan parang di sebuah restoran di Sungai Isap, di sini, awal pagi semalam.
Dalam kejadian kira-kira jam 12.30 tengah malam itu, kumpulan diketuai Zul Badak menyerang satu lagi kumpulan ketika mereka melepak di kedai makan itu mengakibatkan berlaku kekecohan menyebabkan pelanggan lain bertempiaran lari.

Keadaan menjadi semakin tidak terkawal apabila mereka bergasak tanpa mempedulikan orang awam yang menyaksikan kejadian yang berlaku umpama aksi filem ala mafia sebelum masing-masing melarikan diri.
Dipercayai, serangan berkenaan bermotifkan dendam selepas seorang ahli kumpulannya ditampar ahli kumpulan terbabit di sebuah kedai makan di Jalan Haji Ahmad, di sini, kira-kira jam 9 malam kelmarin.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Senior Asisten Komisioner T Narenasagaran, berkata dalam serangan berkenaan beberapa ahli kedua-dua kumpulan terbabit mengalami kecederaan sebelum dibawa mendapatkan rawatan di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), di sini.

Katanya, ketika kejadian Zul Badak bersama ahli kumpulannya pergi ke restoran berkenaan selepas mengetahui ahli kumpulan terbabit berada di situ.

“Tanpa mempedulikan pelanggan lain, mereka terus menyerang kumpulan berkenaan menggunakan parang sehingga beberapa orang daripada kedua-dua kumpulan terbabit cedera,” katanya ketika ditemui, di sini, semalam.

Narenasagaran berkata, hasil tindakan pantas selepas mendapat laporan berhubung kejadian itu, polis berjaya menahan lima ahli kedua-dua kumpulan terbabit di HTAA kira-kira jam 6 pagi semalam ketika mereka mendapatkan rawatan selepas cedera dalam pergaduhan itu.
hmetro

1 comment:

 1. Untuk yang lagi galau, yang lagi bosan tidak tahu mau ngapain,
  tenang,,sekarang ada yang akan menghibur kalian sekaligus
  mengisi hari-hari kalian dengan games" online yang pastinya tidak akan
  mengecewakan kalian deh...

  yuk ikutan gabung bersama Pesonavip.com
  Dapatkan Bonus Rollingan TO Sebesar 0,3 - 0.5% / Hari
  Bonus Referral Sebesar 20% Seumur Hidup

  * Minimal deposit hanya Rp 20.000
  * Minimal tarik dana Rp 20.000
  * Dilayani oleh CS profesional dan ramah
  * 24 jam online
  * Proses Depo & WD super cepat
  * No ROBOT MURNI PLAYER VS PLAYER
  * kamu berkesempatan menangkan Jackpot setiap harinya.

  Info lebih lanjut silahkan hubungi CS 24 Online Setiap hari melalui :

  * PIN BBM : pesonaqq
  * WA : +85587984700

  Link Alternatif : Pesonavip.com

  Salam Sukses Pesonaqq.com

  ReplyDelete