Search This Blog

Sunday, December 5, 2010

Ibu rayu Zulkifli pulang ke pangkuan keluargaSHAH ALAM – Seorang ibu, Zaleha Abdul Ghani, 59, merayu anaknya, Zulkifli Abdollah, 37 yang hilang sejak 11 hari lalu supaya kembali ke pangkuan keluarga semula kerana semua ahli keluarga risau keselamatannya.

Katanya, kehilangan Zulkifli lebih membimbangkan keluarga selepas anaknya itu dikesan keluar tanpa membawa kad pengenalan dan wang.

“Anak saya mempunyai ketinggian lima kaki, berkulit cerah dan tidak mempunyai sebarang kecacatan tetapi berjalan terhincut- hincut disebabkan kesan kemalangan yang dialaminya sebelum ini,” katanya.

Beliau berkata, pihaknya telah membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Shah Alam berhubung kehilangan anaknya, minggu lepas.

“Saya buntu memikirkan nasib anak sulung saya daripada dua beradik itu yang sehingga kini tidak tahu di mana malah dia tidak pandai menguruskan diri sendiri,” katanya.

“Kami sekeluarga berharap beliau akan pulang segera dan meminta kerjasama daripada orang ramai untuk menghubungi kami dan balai polis berhampiran sekiranya menjumpai Zulkifli,” katanya.

No comments:

Post a Comment