Search This Blog

Wednesday, October 13, 2010

Warga Malaysia buka rumah pelacuran
2010/10/13

LONDON: Seorang warga Malaysia yang pernah muncul dalam program masakan di televisyen Britain, didakwa menggunakan kediamannya yang juga sebuah hotel murah sebagai rumah pelacuran, lapor akhbar di sini, semalam. 

Pihak berkuasa Blackpool melakukan serbuan dan mendapati beberapa pelacur menggunakan rumah Perkash Walia, 44, sebagai tempat melakukan aktiviti sumbang itu, lapor The Sun.Serbuan itu dilakukan beberapa bulan selepas Perkash yang juga seorang jururawat dan dikenali dengan panggilan ‘Cass’ bersaing untuk menang £1,000 (RM5,200) dalam program memilih hidangan terbaik dalam Come Dine With Me di Channel 4.Bagaimanapun, Perkash mendapat mata terendah dalam program itu selepas menyediakan hidangan kari bagi peserta lain yang tidak sedar bahawa kediaman jururawat itu di Blackpool digunakan untuk aktiviti tidak bermoral. 

Pegawai jabatan penarafan perniagaan yang menerima maklumat jiran wanita itu kemudian membuat serbuan dan mendapati seorang pendatang tanpa izin juga menginap di situ. – Agensi 

No comments:

Post a Comment