Search This Blog

Tuesday, August 31, 2010

Remaja ditahan rogol teman wanita
2010/08/31
AMPANG: Tidur nyenyak seorang pelajar terganggu seketika apabila rumahnya di Pangsapuri Sri Intan, di sini diserbu sepasukan polis, semalam selepas dia dikatakan terbabit dalam satu kes rogol yang dilaporkan teman wanitanya sendiri.
Malah, pelajar tingkatan empat sebuah sekolah di Ampang itu dikatakan turut ponteng ketika ditahan dan hanya terpinga-pinga sejurus anggota polis memperkenalkan diri.
Difahamkan, bapa remaja itu membuka pintu dan selepas dimaklumkan anggota polis tujuan kehadiran mereka, lelaki itu membawa ke bilik anaknya yang ketika itu sedang tidur.

Remaja itu tidak melawan dan hanya menyerah diri sebelum dibawa ke balai polis. Difahamkan, remaja lelaki itu bersama teman wanitanya berusia 14 tahun sudah menjalinkan hubungan cinta sejak setahun lalu dan sudah beberapa kali terlanjur.

Remaja itu dikatakan bijak menabur janji akan mengahwini mangsa selepas tamat persekolahan namun kata-kata manis itu hanya umpan untuk menjerat teman wanitanya.

Mangsa mula menyedari dia hanya dijadikan pemuas nafsu apabila setiap panggilan yang dibuat tidak dijawab.

Menurut sumber polis, dalam laporan mangsa mendakwa dia pertama kali melakukan hubungan seks bersama teman lelakinya pada Disember tahun lalu.

“Ketika itu, kejadian berlaku di rumah kakak mangsa di sebuah flet dan dia bersama teman lelakinya mengambil kesempatan kerana kakaknya tiada di rumah,” katanya.

Menurutnya, mereka sekali lagi terlanjur di lokasi sama April lalu dan kejadian terakhir Mei lalu ketika cuti sekolah.

No comments:

Post a Comment