Search This Blog

Friday, August 13, 2010

Polis serbu sarang pelacur di Rasah Jaya

SEREMBAN: Seramai 22 wanita asing yang menawarkan khidmat seks di sebuah pusat hiburan di Rasah Jaya gagal melepaskan diri daripada tangkapan polis Operasi Noda di sini malam tadi.
Serbuan itu dibuat pada 10 malam tadi oleh tiga pegawai dan 12 anggota Cawangan Maksiat, Perjudian dan Kongsi Gelap, Ibu Pejabat Polis Bukit Aman dengan kerjasama polis negeri.
Jurucakap polis ketika dihubungi Bernama berkata wanita-wanita terbabit, yang berusia antara 20 dan 40 tahun, mengenakan caj RM50 kepada setiap pelanggan sebagai teman berbual manakala untuk hubungan seks, mereka mengenakan bayaran di antara RM300 dan RM350 sejam.

"Ada antara mereka yang menyamar sebagai pelajar," katanya. Pusat hiburan itu terletak di empat lot kedai dua tingkat dan pemiliknya mengubahsuai premis itu dengan membina bilik-bilik kecil.

Premis itu turut dipasang kamera litar tertutup untuk memantau kedatangan pihak berkuasa selain mempunyai pintu-pintu rahsia ke satu bilik persembunyian.

Seramai 18 pekerja pusat itu turut ditahan, tiga daripadanya positif dadah dan seorang lagi disyaki menjadi "ibu ayam".-Bernama

No comments:

Post a Comment