Search This Blog

Thursday, August 12, 2010

Pelacur China jual tubuh depan tandas mati dijerut
ANGGOTA polis mengusung mayat seorang wanita China yang ditemui mati dengan kesan jerut di lehernya di Plaza Pudu kelmarin.


KUALA LUMPUR - Malang menimpa seorang pelacur warga China apabila dia ditemui mati dengan kesan jerutan di leher di dalam sebuah bilik di sebuah rumah di tingkat tujuh pangsapuri Plaza Pudu di sini kelmarin.
Mayat separuh bogel berusia 31 tahun itu ditemui pada pukul 10.30 malam dalam keadaan tertiarap di atas tilam oleh sepasukan polis dari Cawangan Anti Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Kuala Lumpur yang sedang melakukan operasi Ops Noda.
Difahamkan ketika serbuan, terdapat dua lagi pelacur di dalam rumah tersebut yang sedang berbual-bual dengan dua lelaki tempatan di ruang tamu.
Berdasarkan keterangan yang diambil, dua pelacur tersebut merupakan rakan kepada mangsa. Mereka menyangka mangsa hanya tidur di dalam bilik.
Lokasi pelacuran tersebut pernah disiarkan Kosmo! 19 Jun lalu dengan wartawan menyamar sebagai pelanggan bagi mendapatkan khidmat pelacur yang menjual diri mereka depan tandas.
Empat hari kemudian, polis telah melakukan operasi dan dapat menahan seramai lima pelacur warga China.
Salah seorang daripada mereka kemudian bertindak melondehkan seluar hingga menampakkan punggungnya akibat geram dengan tindakan jurugambar yang mengambil gambar mereka ketika dibawa untuk perintah tahanan reman.
Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Khairi Ahrasa berkata, pihaknya percaya mangsa telah dibunuh pelanggannya dalam tempoh 24 jam berdasarkan penemuan kondom yang telah digunakan berdekatan mayat.

No comments:

Post a Comment