Search This Blog

Thursday, August 26, 2010

Hubungan Katrina-Salman berakhir

MUMBAI: Aktres Bollywood, Katrina Kaif semalam mengesahkan kini dia kembali solo selepas hubungannya dengan pelakon Salman Khan berakhir. Pengakuan Katrina itu menamatkan spekulasi mengenai kehidupan peribadinya.
“Ya, saya kini solo dan tidak mahu berbicara lanjut mengenainya,” kata Katrina dalam satu sidang akhbar di Mumbai, semalam. Beberapa hari sebelum itu, Salman membuat pengakuan dalam satu temu bual yang hubungannya dengan Katrina sudah berakhir, namun mereka kekal sebagai kawan. Sebelum ini, Katrina hanya mendiamkan diri ketika ditanya perkembangan hubungannya dengan Salman.
“Sekiranya Salman mengatakan dia kini solo dan saya juga solo...selebihnya tentu mudah untuk anda simpulkan,” kata Katrina.

Hubungan antara kedua-dua pelakon itu terjalin sejak beberapa tahun. Salman juga pernah menjadi guru lakonan kepada Katrina. Bagaimanapun, gosip mengenai keretakan hubungan mereka muncul apabila keakraban hubungan antara Katrina dengan Ranbir Kapoor menjadi perbualan dunia Bollywood. Menurut Katrina, kini karier adalah perkara paling utama dalam hidupnya.

“Saya kini sibuk dengan penggambaran filem Tees Maar Khan terbitan Farah Khan dan saya ingin menumpukan 100 peratus kehidupan saya untuk kerjaya lakonan,” kata Katrina. - Agensi

No comments:

Post a Comment