Search This Blog

Wednesday, July 14, 2010

Aksi Gibson pukul kekasih disiar online
15/7


Mel Gibson
Mel Gibson
Tindakan pelakon Lethal Weapon jejas reputasi
LOS ANGELES: Satu rakaman audio terbaru membabitkan bintang filem Lethal Weapon, Mel Gibson yang didakwa mengakui memukul bekas teman wanitanya dari Russia disifatkan bakal menjejaskan reputasi bintang Hollywood berkenaan.
Ia diikuti dengan satu rakaman yang turut disiarkan melalui Radaronline.com yang menunjukkan bintang filem Braveheart itu turut bersifat antiperkauman.
Lelaki jenis apakah ini? soal bekas teman wanitanya, Oksana Grigorieva kepada aktor terbabit dalam rakaman selama lapan minit berkenaan.
Memukul seorang wanita ketika dia memegang seorang bayi di tangannya? Mematahkan dua gigi. Lelaki jenis apakah ini?
Gibson membalas: Oh, awak marah sekarang! Awak tahu, awak memang patut terima balasan ini!
Rakaman berkenaan adalah sebahagian daripada pergaduhan antara Grigoreiva, 40 dan Mad Max Gibson, selepas wanita itu didakwa dipukul pada 6 Januari lalu. Gibson juga didakwa mematahkan beberapa gigi Grigorieva dalam pergaduhan berkenaan.
Gibson dan Grigorieva mendapat seorang anak perempuan, Lucia pada Oktober lalu, beberapa bulan selepas Gibson menceraikan Robyn, isteri yang dikahwini selama hampir 30 tahun dan juga ibu kepada tujuh anak hasil perkahwinan pertama mereka itu.
Polis di Malibu berkata mereka menyiasat kes keganasan domestik membabitkan pasangan itu tetapi tidak memberikan banyak maklumat.
Laman web selebriti TMZ.com melaporkan Grigorieva membuat rakaman itu selepas pergaduhan pada Januari.
Jurucakap Sheriff Los Angeles berkata polis juga menyiasat rakaman yang membabitkan Gibson itu. AFP
Sumber : Bharian.com.my

No comments:

Post a Comment