Search This Blog

Friday, August 5, 2016

Bekas model ditemui mati ditikam
ANGGOTA polis mengangkat mayat Norlisham yang ditemui mati ditikam di rumahnya di pangsapuri Pinang Court 2, Sungai Pinang, George Town semalam.


GEORGE TOWN – Seorang bekas model sambilan lelaki ditemui mati dalam keadaan tanpa berpakaian manakala kepalanya disarung dengan sehelai kain cadar di hadapan ruang tamu berdekatan dapur rumahnya di tingkat 10, pangsapuri Pinang Court 2, Sungai Pinang di sini semalam.
Mayat mangsa, Norlisham Nordin, 34, dijumpai terba­ring dengan terdapat dua kesan tikaman pada belakang bahu kanan dan leher kiri dipercayai menggunakan senjata tajam oleh pasukan Bomba dan Penyelamat Jalan Perak kira-kira pukul 1 petang.
Penemuan mayat Norli­sham yang merupakan seorang peniaga produk pakaian menerusi dalam talian itu selepas orang awam dilaporkan terhidu bau busuk dari kediaman yang dihuni mangsa seorang diri sejak tahun lalu.
Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Mior Faridalathrash Wahid berkata, pihaknya dimaklumkan me­ngenai kejadian itu selepas menerima panggilan daripada salah seorang rakan si mati yang me­ngatakan mangsa ditemui dalam keadaan berlumuran darah dan terbaring di dalam rumah ber­kenaan.
“Rakan mangsa sebelum ini ada menghubunginya (mang­sa) beberapa kali namun tidak berjawab lalu terus datang ke rumahnya. Ketika itu, pintu berkunci dari dalam dan rakannya hanya melihat mangsa selepas membuka cermin tingkap hadapan.
ANGGOTA polis mengangkat mayat Norlisham yang ditemui mati ditikam di rumahnya di pangsapuri Pinang Court 2, Sungai Pinang, George Town semalam.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=0805&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_05.htm#ixzz4GPWptq83 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment