Search This Blog

Monday, May 2, 2016

Dua maut kereta masuk paritANGGOTA bomba berusaha mengeluarkan Ahmad Faiz yang tersepit di dalam kereta Perodua Viva yang terjunam ke dalam sebatang parit kering di Kilometer 29.5 Jalan Naka-Pokok Sena, Alor Setar semalam.


ALOR SETAR – Dua maut manakala dua lagi cedera parah selepas kereta dinaiki mereka terbabas lalu terjunam ke dalam sebatang parit kering di Kilometer 29.5 Jalan Naka-Pokok Sena di sini semalam.
Dalam kejadian kira-kira pukul 4.30 pagi itu, pemandu kereta Perodua Viva, Ahmad Faiz Ahmad Nizam, 25, yang tersepit di dalam kereta meninggal dunia di tempat kejadian akibat cedera parah.
Tiga penumpang lain dipercayai rakannya iaitu lelaki berketurunan Siam, Ai Run Ai Sine, 23, dan wanita berketurunan Siam, Devi Som Voon (gambar kecil), 21, serta seorang lagi dikenali sebagai Mohd. Fauzi, 20-an tercampak keluar dari kereta.
Devi meninggal dunia di tempat kejadian manakala dua lagi iaitu Ai Run dan Mohd. Fauzi cedera parah dan dikejarkan ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) di sini untuk mendapatkan rawatan.


Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2016&dt=0502&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_06.htm#ixzz47UJnqc3R 
Hakcipta terpelihara 

No comments:

Post a Comment