Search This Blog

Tuesday, January 14, 2014

Sekumpulan remaja mabuk pukul sarjan

Sekumpulan remaja  mabuk pukul sarjanKetua Jabatan Siasatan Jenayah Pulau Pinang Senior Asisten Komisioner Mazlan Kesah melawat Boon Hong di Hospital Sungai Bakap, semalam. - Foto Azma Razana Johari

Nibong tebal: Gara-gara mabuk, sekumpulan remaja lelaki tersilap langkah apabila membelasah anggota polis yang cuba meleraikan pergaduhan di luar sebuah pusat hiburan di Bukit Tambun, di sini, awal pagi semalam.

Dalam kejadian jam 1 pagi itu, Sarjan Goh Boon Hong, 33, bersama tiga rakannya sedang menjamu selera di sebuah restoran berhampiran, sebelum didatangi seorang lelaki yang memaklumkan ada pergaduhan di luar pusat hiburan itu.

Ketika empat anggota polis itu cuba meleraikan pergaduhan, kumpulan remaja terbabit membelasah mangsa yang disangka rakan kepada lawan mereka dengan menggunakan kayu dan topi keledar sebelum melarikan diri.


Mangsa yang cedera kemudian dikejarkan ke Hospital Sungai Bakap untuk rawatan. Ekoran itu, empat remaja berusia 18 dan 19 tahun ditahan polis dengan beberapa rakan mereka kini sedang diburu untuk membantu siasatan

No comments:

Post a Comment