Search This Blog

Thursday, December 20, 2012

Budak 3 tahun maut diseret 10kmKEADAAN kereta jenis Ford Laser yang dinaiki tujuh sekeluarga selepas terlibat dalam kemalangan di KM 168.4 Lebuh Raya Utara-Selatan arah utara di Nibong Tebal, Pulau Pinang, malam kelmarin. Gambar kecil, Muhammad Aslam Maricar Said Ibnu Aslam.
NIBONG TEBAL 19 Dis. - Keriangan sebuah keluarga dari Pulau Pinang bercuti di Bukit Merah Laketown Resort di Taiping, Perak berakhir dengan tragedi apabila seorang daripada ahli keluarga itu terbunuh dalam kemalangan di Kilometer 168.4, Lebuh Raya Utara-Selatan arah utara berhampiran susur keluar Nibong Tebal malam tadi.
Lebih menyayat hati, mangsa yang maut, Muhammad Aslam Maricar Said Ibnu Aslam, 3, diseret sejauh 10 kilometer oleh sebuah kenderaan lain dipercayai lori.
Mayat Muhammad Aslam Maricar ditemui dalam keadaan menyayat hati oleh orang awam di Hentian Sebelah Sungai Bakap selepas kemalangan itu yang berlaku pukul 8.45 malam.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20121220/dn_27/Budak-3-tahun-maut-diseret-10km#ixzz2FZ1UWerF
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment