Search This Blog

Friday, August 19, 2011

Lelaki parah dipukul samseng rugi RM3,000

SERDANG: Malang berganda bagi seorang lelaki apabila dia bukan saja dipukul dengan kerusi, meja dan besi oleh tiga lelaki malah turut disamun menyebabkan kerugian RM3,000 dalam kejadian di Jalan Bandar 9, Puchong, di sini, kelmarin.
Kejadian jam 3 petang itu menyebabkan mangsa berusia 35 tahun mengalami pendarahan serius di kepala dan cedera di badan.

Difahamkan, tiga lelaki berusia 30-an itu tidak berpuas hati terhadap mangsa yang dikatakan mengganggu kawasan mereka walaupun mangsa sebenarnya sudah 10 tahun tinggal di kawasan itu.

Menurut sumber polis, mangsa berada di pusat siber dipanggil seorang lelaki yang tidak berpuas hati dengannya kerana berada di kawasan itu sebelum datang dua lagi rakannya yang terus memukulnya.

“Mangsa cuba merayu agar tidak dibelasah kerana tidak tahu apa kesalahannya namun lelaki itu tidak menghiraukannya.

“Mangsa jatuh dan tidak berdaya kerana parah di kepala dan badan,” katanya di sini, semalam. Lelaki itu merampas beg mangsa menyebabkannya kehilangan wang ringgit dan barangan berharga termasuk telefon bimbit yang dianggarkan bernilai RM3,000.

Mangsa mendapatkan rawatan di hospital berdekatan sebelum membuat laporan di Balai Polis Puchong. Sementara itu, Ketua Polis Daerah Serdang, Superintendan Abd Razak Elias mengesahkan menerima laporan dan siasatan lanjut dijalankan.hmetro

No comments:

Post a Comment