Search This Blog

Tuesday, February 2, 2010

Lega tiada lagi gangguan


2010/02/02

JITRA: “Saya kini berasa lega apabila tiada lagi gangguan kepada kami sekeluarga selain tidak menerima sebarang khidmat pesanan ringkas (SMS) berbaur ugutan sejak kelmarin,” kata Nor Syafawani Zakaria, 18.Dia yang kini menunggu keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) berkata, dia tidak mahu memikirkan soal cinta kerana mahu menumpukan perhatian dalam pelajaran.

“Jika boleh saya hendak memohon ke kolej kejururawatan tetapi semuanya bergantung kepada keputusan SPM yang bakal diumumkan tidak lama lagi.

“Buat sementara ini, saya tak mahu memikirkan soal cinta kerana serik dengan apa yang berlaku,” katanya ketika dihubungi Harian Metro, di sini, semalam.

Nor Syafawani berkata, dia berharap polis dapat mengambil tindakan segera terhadap suspek yang disyaki melakukan perbuatan melontar dua molotov cocktail di rumahnya di Taman Mutiara Naga, Kepala Batas, Jumaat lalu.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kubang Pasu, Superintendan Sawaludin Hamenudin mengesahkan pihaknya menahan seorang suspek berusia awal 20-an yang disyaki terbabit dalam kejadian itu.

No comments:

Post a Comment